söndag 4 december 2011

Pulver gele?

Är inte detta akryl? Läste att det är för dem som är allergiska mot akryl så då är alternativet pulver gele....
Så jag frågar er, mina kollegor, har ni hört ngt om detta?

5 kommentarer:

  1. Många salonger i storstäder kör med Akryl och Pulvergele, och jag säger precis som du jag, all gele är i flytande form, gele kan inte vara ett pulver, alltså är pulvergele akryl... Det är iaf precis vad mina lärare i Malmö sa till mig, att det finns inget som heter pulvergele...

    SvaraRadera
  2. Det är de nya siatiska salongerna som säger att det är pulver gele för att kunderna ska tro att det är gele. För de kan bara göra akryl. .-)

    SvaraRadera
  3. Finns en sorts akryl som man måste härda i uv-lampa precis som gele.
    Antar att det måste vara den du menar. Jag är utbildad nagelterapeut och är suuuper allergisk mot akryl.
    Jag åkte till min gamla lärares skola/salong och fick testa det (för ngt år sedan) om jag klarade av det eftersom det inte är lika allergiframkallande. Men det funkade absolut inte.. Hade testat på en liten fläck på handen, men nästan halva ovansidan av handen blev röd, brändes och tillslut sprack huden och flagade och blev sår.
    Så det funkar inte om man är allergisk mot akrylater, är bara lite mildare än akryl.
    Hoppas du blev lite klokare av mitt svar :)

    Ann

    SvaraRadera
  4. Jag gick till en asiatisk nagelsalong igàr, jag gick in och sa att jag ville ha gele naglar, de körde med nàgot de kallade för "pulvergele", satte fast tippar, de drog, var/är nog för smà, i alla fall, sen började hon, doppade penseln i en vätska, sen i pulver dosan, och började bygga och släta ut med penseln.. = ingen härdning under lampa, utan nästa nagel likadant, la pà 2 lager sà, sen filade och sen nàgon flytande vätska som sista lager, typ fràn nagellack flaska.. sen härdade hon den... vet inte om det behövdes... ingen som helst torkning, eller sà.. självklart filade hon mellan 2ra och 3rdie lagret... jag har ont i naglarna idag, gick tillbaka och fràgade varför... de svarade att det är normalt, gàr bort om nàgra dagar... ??? Jag själv gör gelenaglar, vet att det màste härdas och torkas i mellan, det här är för fan ingen gele, det här är akryl, hur kan de ljuga... finns det ingen som kan stoppa de???

    SvaraRadera
  5. MEn tjejer sluta !! Det är en ny gelemetod som heter pulver gele. Skriv inte något bara för ni tror .. Ta reda på sanningen först. Man lägger på två till tre lager. först en vätska sen doppa haglen i pulvergelet . jättefint blir det och jättesmidigt .

    SvaraRadera

Populära inlägg