lördag 20 november 2010

Nu kan du betala med kort!!!



ÄNTLIGEN säger säkert dem flesta av mina kunder :)

4 kommentarer:

  1. Alltid skönt att kunna erbjuda kortbetalning! :) Kul. Hur har du, har du en kassa och svartlåda(register) Håller själv på att starta upp en nagelsalong men behöver tips på det här med kassa system osv. Jätte fina naglar gör du, gillar din blogg ! Kram sofia från Örebro

    SvaraRadera
  2. Hej Sofia! Vad kul att du har hittat hit! Alltid kul att få veta att andra nageltjejer läser min blogg :)
    Som det är nu med den nya lagen så har jag också kassa med svartlåda, min är enkel och liten eftersom i dags läge har jag inte så många olika varugrupper och alla tjänster/varor har samma moms. Min köpte jag från Sharp men man kan ju hyra eller dela upp betalningen.
    Det bästa tipset är att gå till skatteverket och fråga om råd, förklara att du tänker öppna eget och vad krävs för detta enligt lag, de är inte så hemska där och dom hjälper gärna till :) Och jag har en revisor och det hjälper mycket, det är svårt att kunna och veta om allt speciellt från början. Det kostar men man sover gott på nätterna :)

    SvaraRadera
  3. Ok :) Ja jag har redan en kontroll box eftrersom jag är inkopplad på min nuvarande salongs kassa. ( Är inhyrd nu) Men vilken av kassorna är det du har? Vill ej ha någon jätte dyr :/ Hur mycket kostade din?Vill också ha en enkel och liten:)

    SvaraRadera

Populära inlägg